Tahiti NONI - 100% matični sok

noniNoni Srbija jedina nudi 100% čist Tahiti Noni sok BIO kvaliteta. Naš cedjeni Noni sok ne sadrži nikakve dodatke, zasladjivace, konzervanse ili poboljšivače ukusa. Jednostavno, nastao u prirodi upakovan i ponudjen trzistu u svom prirodnom obliku. Antoxidtivni potencijal Nonija je u samom vrhu svih poznatih biljaka te kao takav , a imajuci u vidu i druge delotvorne komponente, za Noni mozemo reci da je najkompleksnija i najsadrzajnija biljka na svetu.
    
Biljka koja raste na ostrvima Polinezije, pre svih Tahiti, Havaji, Fiji, Samoa. Crpi minerale iz zemljista sa ostrva vulkanskog porekla u savrseno zdravoj vazdusnoj sredini, okruzenoj cistim vodama i beskrajnim suncem. Biljka koja radja 12 puta godisnje, ciji se plod, lisce, cvet ili koren koriste u vise od 40 raznih kombinacija preparata i lekova, podarila nam je sok svog zrelog ploda.


bio-kvalitetBIO kvalitet – standard koji donosi najrigoroznija pravila u proizvodnji i distribuciji hrane. Naročito važno da je BIO znak sertifikovan u Nemačkoj. Između ostalog, ovaj znak može da ponese samo proizvod koji se uzgaja u čistim vazdušnim zonama, na zemljištu koje nikad nije tretirano hemijskim sredstvima, koristi za zalivanje vodu prvog kvaliteta, daleko od puteva, koriste se obnovljivi izvori energije, u proizvod se ne dodaju prezervativi, boje, šećer, emulgatori…

Jednostavno, naš Noni sok sadrži samo 100% ceđeni sok kao da ste sami iscedili voće.


Način upotrebe

mala rakijiska čašica 0,3cl - 2x dnevno, pola sata pre jela

Posle otvaranja bocu treba drzati u frižideru.


noni 30

Stanovnici Polinezije su koristili Noni vekovima unazad i bili svesni njegove delotvornosti iako nisu razumeli mehanizme njegovog delovanja.Danasnja nauka je objasnila sta je to sto Noni sok cini cudotvornim.Postoje brojne naucne studije koje su pokazale uticaj Noni soka na kvalitet zivota ljudi.

Pored mnostva vrednih sastojaka , ono sto Noni sok odvaja od drugih namirnica je prisustvo iridoida.One su glavne fitohemikalije u plodu Nonija i znatno su stabilniji od flavonoida koje sadrze mnoge druge vocne vrste.Zbog toga je Noni otporan na degradaciju i u stanju je da svoje korisne sastojke sacuva za dug vremenski period.

Veoma bitnu ulogu ima i Xeronine, nedavno otkriveni alkaloid, koji na celijskom nivou modifikuje i osnazuje proteinsku strukturu.

Noni takodje podstice telo da proizvodi Nitric oxide koji pomaze telu da se bori protiv tumora, viremija, bakterijskih i parazitskih infekcija.

Na opsirnoj studiji koja je obuhvatila vise od 25000 korisnika Noni soka sirom sveta, doslo se do rezultata da je ovaj napitak napravio poboljsanje zdravlja do cak 90% korisnika..Najbolji uticaj je imao na poboljsanje rada digestivnog trakta i povecanje energije tela, a znacajni boljitak je zabelezen kod alergija, artritisa,astme, cancera, fibromyalgija, depresija, dijabetesa 1i 2 , srcane bolesti, visokog krvnog pritiska, glavobolje, povecanja sexualne zelje…

Način upotrebe:

Najbolji efekti se postižu kada se sok pije ujutro na prazan želudac, pola sata pre kafe, cigareta i jela. Piti polagano u gutljajima i mućkati u ustima (osobe koje imaju problema sa desnima ili otvorenim ranama tome posvetiti veću pažnju).

Ako se ujutro piju lekovi onda prvo popiti NONI sok, sačekati 15-tak minuta, pa onda uzeti lek.

TEST DOZA

Deca do 16 godina: 3-5 dana po jednu kašičicu (ujutro)

Odrasli iznad 16 godina: 3-5 dana po 15 ml odnosno jednu kašiku (ujutro)

Test doza se uzima zato što mali postotak korisnika (10%) ima reakcije pri konzumiranju noni-soka (na primer: neugodnost u želudcu, manja glavobolja, reakcije na egzotično voće). Ako i dođe do neke od navedenih reakcija, važno je napomenuti da je to zbog visoke koncentracije aktivnih, hranljivih materija (fermenti, enzimi, prokseronin i dr.). Dokle god te reakcije ne prođu treba ostati na test dozi, a zatim nastaviti prema uputstvu. DOZIRANJE ZA ZDRAVE OSOBE Deca do 16 godina 7 dana, nakon test doze, 15 ml (ujutro, pola sata pre jela).
Nakon toga 7 dana 2 x 30 ml (ujutro i uveče, pola sata pre jela). Posle, min. 90 dana, 15 ml (ujutro, pola sata pre jela).Nakon toga, preventivno, dovoljno je 10 ml (ujutro). Odrasli iznad 16 god. 7 dana, nakon test doze, 30 ml (ujutro, pola sata pre jela)
Nakon toga 7 dana 2 x 30 ml (ujutro, pola sata pre jela). Posle, min. 90 dana, 30 ml (ujutro, pola sata pre jela).Nakon toga, preventivno, dovoljno je 20 ml (ujutro).

DOZIRANJE ZA OSOBE SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA

Deca do 16 godina 7 dana posle test doze 15 ml (ujutro, pola sata prje jela).
Nakon toga 7 dana 2 x 20-30 ml ujutro i uveče, pola sata pre jela).
Posle, dok se ne oseti kvalitetno poboljšanje, 2 x 15 ml (ujutro i uveče, pola sata pre jela).
Nakon toga, preventivno, dovoljno je 10 ml (ujutro, pola sata pre jela). Odrasli iznad 16 godina 7 dana posle test doze 30 ml (ujutro, pola sata pre jela).
Nakon toga 7 dana 3 x 40-60 ml (ujutro i uveče, pola sata pre jela). Posle, dok se ne oseti kvalitetno poboljšanje, 2 x 30 ml (ujutro i uveče, pola sata pre jela).
Nakon toga, preventivno, dovoljno je 20 ml (ujutro,pola sata pre jela). Napomena: Kod težih slučajeva (prema svedočanstvima korisnika) nakon udarne doze (deca: 3 x 20-30 ml; odrasli: 3 x 40-60 ml), neke su osobe produžavale taj period i duže od 7 dana ili su pak povećavale dozu. Ako se u organizam unese više noni-soka od potrebne količine, ne može se dogoditi nikakav kontra-efekt, jer će organizam izbaciti višak prokseronina i prokseronaze preko kože ili kroz probavu.
Ako nekome ukus noni soka nije prijatan, može dodati malo vode ili prirodnog (negaziranog) voćnog soka.

Anketa

Da li mislite da se hranite zdravo?

Da - 49.7%
Ne - 50.3%

registrovano

 

korpa-proizvoda

Aronija sok 0.7L - 750,00 RSD
Aronija sok 3L - 2.700,00 RSD
Aronija sok 3L - 2 brik pak - 5,400,00 RSD