Specijalni čaj od BIO aronije 100%

aronia-spezialteeAronija Srbija jedina nudi specijalni čaj od organske aronije BIO kvaliteta. Čaj ne sadrži nikakve dodatke, zaslađivace, konzervanse ili poboljšivače ukusa. Jednostavno, nastao u prirodi upakovan i ponuđen tržištu u svom prirodnom obliku.

Ovaj čaj se pravi od čistog BIO jagodičastog voća aronije - ukusno kada se priprema kao čaj, ali može da se koristi i kao tajni sastojak mešavine ukusa. On ima visok nivo dragocenih polifenola.

Naš specijalni čaj od BIO aronije (100% BIO aronija) se sastoji isključivo od suvog i bobičastog ploda aronije i proizvod se bazira na novom proizvodnom metodu koji je razvila Aronia Original Naturprodukte. Proizvod se sastoji od pokožice i unutrašnjeg mesnatog dela aronije koji ostaju kada se bobice aronije obrađuju što postaje naš čist BIO sok od bobica aronije (ne iz koncentrata). Plod aronije je veoma bogat dragocenim polifenolima. Prema analizama koje sprovode naši partneri na naučnom Univerzitetu u Potsdamu, unutrašnjost bobica aronije sadrži još veći nivo polifenola nego suve bobice aronije.

Ovaj aromatični specijalni čaj od BIO aronije ima prijatno jak voćni ukus.

Mesnati deo koji se koristi za ovaj čaj sastoji se u potpunosti od bobica 100% BIO aronije. Ovaj čaj se pažljivo ručno pakuje u malom tradicionalnom preduzeću sa mnogo ljubavi i pažnje.


bio-kvalitetBIO kvalitet – standard koji donosi najrigoroznija pravila u proizvodnji i distribuciji hrane. Naročito važno da je BIO znak sertifikovan u Nemačkoj. Između ostalog, ovaj znak može da ponese samo proizvod koji se uzgaja u čistim vazdušnim zonama, na zemljištu koje nikad nije tretirano hemijskim sredstvima, koristi za zalivanje vodu prvog kvaliteta, daleko od puteva, koriste se obnovljivi izvori energije, u proizvod se ne dodaju prezervativi, boje, šećer, emulgatori…


Priprema: Da bi se napravilo 250ml čaja potrebne su dve ili tri kašičice specijalnog čaja od BIO aronije. Zatim se doda ključala voda i čaj odstoji najmanje 10 minuta. Pre konzumacije ovog tamno crvenog čaja, potrebno ga je promešati ponovo. Čak i nezaslađen čaj on naše aronije je veoma ukusan, ali se može, naravno, dodati malo meda ili neki drugi zaslađivač koji odgovara Vašem ukusu.


Anketa

Da li mislite da se hranite zdravo?

Da - 49.7%
Ne - 50.3%

korpa-proizvoda

Aronija sok 0.7L - 750,00 RSD
Aronija sok 3L - 2.700,00 RSD
Aronija sok 3L - 2 brik pak - 5,400,00 RSD