Ekstra džem od BIO aronije

aronia-konfi-extra 1Aronija Srbija jedina nudi 100% čist džem aronije BIO kvaliteta. Naš džem ne sadrži nikakve dodatke, zaslađivace, konzervanse ili poboljšivače ukusa. Jednostavno, nastao u prirodi upakovan i ponuđen tržištu u svom prirodnom obliku.

Ekstra džem od BIO aronije sa celim bobicama sa većim sadržajem voća od najmanje 55g na 100g, pakuje se u teglama od 225g.

Ekstra džem od BIO aronije (veći plod sadrži najmanje 55g na 100g) zaista autentičnog vrhunskog ukusa! Ovaj džem se proverava od strane nemačke inspekcije (Bio-Kontrollstelle) na redovnoj osnovi, a takođe je predmet naše redovne kontrole kvaliteta.

Da li ste u potrazi za voćnim džemom koji ima taj neki ekstra ukus? Zamislite ukus bobica aronije kao voćni džem! Kupite naš premijum ekstra džem od BIO aronije koji ste upravo zamislili. Ovaj džem je neverovatno ukusan kao namaz i daje završni šmek sosovima pretvarajući ih u pravi kulinarski delikates. Samo probajte, uživajte i recite nam da li Vam se dopada!

Sastojci: sok belog grožđa, bobice aronije, limunov sok, pektin


bio-kvalitetBIO kvalitet – standard koji donosi najrigoroznija pravila u proizvodnji i distribuciji hrane. Naročito važno da je BIO znak sertifikovan u Nemačkoj. Između ostalog, ovaj znak može da ponese samo proizvod koji se uzgaja u čistim vazdušnim zonama, na zemljištu koje nikad nije tretirano hemijskim sredstvima, koristi za zalivanje vodu prvog kvaliteta, daleko od puteva, koriste se obnovljivi izvori energije, u proizvod se ne dodaju prezervativi, boje, šećer, emulgatori…


Anketa

Da li mislite da se hranite zdravo?

Da - 49.7%
Ne - 50.3%

korpa-proizvoda

Aronija sok 0.7L - 750,00 RSD
Aronija sok 3L - 2.700,00 RSD
Aronija sok 3L - 2 brik pak - 5,400,00 RSD