BIO Aronia + Šljiva 100% čist sok

aronia-sljivaAronija Srbija jedina nudi sok od BIO aronije + sok od šljive (100% čist i prirodan sok, ne iz koncentrata) u 0.7l braon staklenoj bočici BIO kvaliteta. Sok ne sadrži nikakve dodatke, zaslađivace, konzervanse ili poboljšivače ukusa. Jednostavno, nastao u prirodi upakovan i ponuđen tržištu u svom prirodnom obliku.

Nevidjeno dobra kombinacija aronije i sljive, prvi put na nasem trzistu.

Pored vec dobro poznatog aronija soka sada i kombinacija sa vocem prepoznatljivim  u nasoj zemlji – Sljivom ! Kao i aronija u nasem soku i plodovi sljive koji se koriste za ovaj mix su iz kontrolisanog, kultivisanog BIO uzgoja.

Kombinacija aronije 55% i sljive 45%.

Nov, dosad nevidjen ukus, sa aktivnim komponentama  sljive, namenjen onima koji zele da olaksaju varenje hrane. Koristi se do 2 dl dnevno ali posle jela.


bio-kvalitetBIO kvalitet – standard koji donosi najrigoroznija pravila u proizvodnji i distribuciji hrane. Naročito važno da je BIO znak sertifikovan u Nemačkoj. Između ostalog, ovaj znak može da ponese samo proizvod koji se uzgaja u čistim vazdušnim zonama, na zemljištu koje nikad nije tretirano hemijskim sredstvima, koristi za zalivanje vodu prvog kvaliteta, daleko od puteva, koriste se obnovljivi izvori energije, u proizvod se ne dodaju prezervativi, boje, šećer, emulgatori…


Anketa

Da li mislite da se hranite zdravo?

Da - 49.7%
Ne - 50.3%

korpa-proizvoda

Aronija sok 0.7L - 750,00 RSD
Aronija sok 3L - 2.700,00 RSD
Aronija sok 3L - 2 brik pak - 5,400,00 RSD