O aronija originalnoj ambalaži

Posebnu paznju u cuvanju i transportu soka od aronije zasluzuje originalna ambalaza koju je proizvodjac razvio u sardnji sa vodecim nemackim firmama za izradu brik pakovanja i boca.

Zasto je toliko vazno u cemu stoji nas sok?

Kad nastane kvalitetan proizvod kakav je nas 100% cedjeni sok od aronije javlja se potreba   kako sto duze sacuvati  sva njegova svojstva koja je priroda podarila.Svaka kap soka od  trenutka cedjenja voca do krajnjeg konzumenta apsolutno je sacuvana zahvaljujuci slavinici na brik pakovanju koja ne dozvoljava da vazduh prodre u unutrasnjost  sadrzaja.Sam sok takodje je podlozan oksidaciji a ona je u ovom slucaju totalno sprecena. Posle otvaranja sadrzaj iz brik pakovanja moze se koristiti do tri meseca a nije potrebno drzanje u frizideru.Ova tehnologija pakovanja zahteva veoma skupe masine za punjenje i vakumiranje pa nije cudo da na  nasem trzistu samo najbolji imaju  ovakvu ambalazu - Aronia original iz Nemacke .

Oba pakovanja (i brik i boca) su tako napravljena da svetlost ne prodire u njih.Boca je tamna a trolitarsko pakovanje je zasticeno cvrstom kartonskom kutijom.

Pakovanje u boci se posle otvaranja drzi u frizideru.

Anketa

Da li mislite da se hranite zdravo?

Da - 49.7%
Ne - 50.3%

korpa-proizvoda

Aronija sok 0.7L - 750,00 RSD
Aronija sok 3L - 2.700,00 RSD
Aronija sok 3L - 2 brik pak - 5,400,00 RSD