Lekovita dejstva

Najznačajniji uticaj aronije na ljudsko telo je svakako njena antioksidaciona uloga, tj. sposobnost da za sebe vezuje i iz tela izbacuje slobodne radikale u procesu oksidacije.

Svaka ćelija našeg organizma podložna je oksidaciji pa je zbog toga važno da unosimo hranu koja može izbaciti štetne sastojke. Kad se ne hranimo pravilno ili jednostavno nismo u situaciji da biramo ono sto unosimo – tu je sok od ARONIJE.

KRVOTOK - unapređuje krvnu sliku, čisti, umanjuje krvni pritisak, reguliše holesterol, stabilizuje šećer, sprecava zapušenje sudova, revitalizuje krvne sudove.

DIGESTIVNI TRAKT - smanjuje bol i grčeve u crevima i želucu, eliminiše upalu sluznica, obnavlja jetru i podstiče pravilno lučenje žuči, eliminiše upale jetre i žučnih kanala i kese.

URINARNI PUTEVI - održava kanale čistim, sprečava i leči infekcije, blagotvorno deluje na prostatu.

DETOKSIKACIJA - nus proizvode nastale posle zračenja (radioaktivne supstance) i teške metale izbacuje iz organizma jer ih lako vezuje za sebe, onemogućuje stvaranje slobodnih radikala i deformaciju zdravih ćelija, posle hiruških intervencija pomaže dezinfekciju rana i ubrzava njihovo zarastanje.


Nauka se u poslednjih nekoliko decenija zainteresovala za svojstva aronije te postoji niz studija koje govore u prilog iznetih činjenica. U istaživanjima prednjače naučnici iz SAD, Rusije, Kine, Japana, Poljske, Bugarske….

Anketa

Da li mislite da se hranite zdravo?

Da - 49.7%
Ne - 50.3%

korpa-proizvoda

Aronija sok 0.7L - 750,00 RSD
Aronija sok 3L - 2.700,00 RSD
Aronija sok 3L - 2 brik pak - 5,400,00 RSD